Dimarts, Desembre 5, 2017 - 12:47
Sanitat

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha creat un Fòrum de participació pública per a determinar els objectius comuns del sistema sanitari valencià l’any 2018, que formaran part dels acords de gestió dels departaments de salut, i comptaran amb l’opinió dels ciutadans, dels pacients i de les seues organitzacions, professionals sanitaris i les seues societats científiques, organitzacions sindicals i equips directius dels departaments. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública treballa per la transparència dels processos de presa de decisions, des de la base de la informació pública de les qüestions que afecten la ciutadania (població i professionals).

Els acords de gestió dels departaments de salut establixen els compromisos per al conjunt del sistema sanitari i servixen d’instrument per a alinear les actuacions i assignar incentius als professionals que atenen la població d’un departament. Estos objectius se centren en aspectes d’especial rellevància que requerixen millorar-se durant 2018, agrupats en tres grans àrees: Guanyar en salut, Millorar l’atenció prestada i Assegurar la utilització correcta dels recursos.

Aquest any la consulta estarà oberta des de les 12:00 hores del 1 de desembre a les 14:00 hores del 13 de desembre en el web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública www.san.gva.es a través del botó d’Acords de Gestió 2018, en Enllaços d’interés. Per a participar en la consulta només has de registrar-te i facilitar un nom o àlies i la teua adreça de correu electrònic, en la qual únicament rebràs la contrasenya per a poder aportar comentaris en el fòrum de discussió; estes dades no es conservaran una vegada finalitzada la consulta.

Finalment s’elaborarà un informe amb les propostes arreplegades i analitzades a través d’un grup de treball de la Conselleria. Este informe es publicarà, junt amb el text definitiu dels acords de gestió, en http://www.san.gva.es/web/conselleria-sanitat-universal-i-salut-publica/grupo-de-discusion-acuerdos-de-gestion

Esperem la teua opinió i propostes de millora a través del fòrum de discussió. Comptem amb la teua participació. Gràcies!

Font de la informació: 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30