Ajuntament

Saluda de l'alcaldessa

 

           És per a mi un plaer, com a Alcaldessa de L'Ajuntament de Rafelguaraf donar-vos la benvinguda a totes les persones que visiteu aquesta pàgina web, un espai des del qual volem mostrar el nostre municipi a totes aquelles persones interessades en conéixer-lo.

          Amb aquest espai web es pretén ampliar la cobertura informativa del nostre municipi, fer-vos partícips de la nostra política local, informar-vos de les activitats que des del consistori organitzem, i en definitiva, obrir el nostre poble als qui vulguen conéixer-nos.

          És també un reflex de la realitat de Rafelguaraf, Tossalnou i Riurau i dels seus habitants, la seua història, la seua cultura, les seues tradicions, les seues festes i les seues activitats socials.

            Confie plenament que aquesta pàgina web siga una ferramenta útil i eficaç, i que en ella puguem reflectir el progrés i el desenvolupament del nostre poble, i que ens puguem apropar cada vegada més als nostres veïns i veïnes i a totes aquelles persones que bé per curiositat o interés, entren a ella. Us anime a què entreu sovint i feu suggeriments i aportacions,

           I no obliden que tots els nostres esforços estan encaminats a fer possible un augment de la qualitat de vida i dels serveis de totes les persones que viuen en els tres nuclis urbans de Rafelguaraf i voltants.

Gràcies per la seua visita i col·laboració.

 

Rafaela Aliaga Sendra

Alcaldessa de Rafelguaraf

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31