Dijous, Juliol 7, 2016 - 09:45
4a Edicio

 El dia 21 de juliol a les 20 hores Rafelguaraf celebrarà la IV Volta a Peu, carrera que any darrere any va consolidanse dins de les carreres a Peu, a mes si tenim en compte el seu caràcter solidari i gratuït.

Reglament de la Carrera. 

1.- ENTITATS: L’ajuntament de Rafelguaraf, mitjançant la regidoria d’esports,  organitza la  Volta a Peu a Rafelguaraf 2016. Es tracta d’una prova única que tindrà lloc el dia 21 de Juliol de 2016 a les 20:00 hores.

2.- PARTICIPACIÓ: Podrà participar qualsevol persona sense distinció de cap tipus (sexe, raça, nacionalitat…), que compte amb 18 anys complits aquest any o en el cas de ser menors d’edat que acrediten un justificant escrit  per el seu responsable legal o tutor.

3.- RECORREGUT: El recorregut de la prova consta de 7.000 metres aproximadament, totalment per asfalt que transcorreran en àmbit semi-urbà a través del terme de la localitat de Rafelguaraf i les seves respectives pedanies Tossalnou i Riu-Rau. El circuit estarà clarament senyalitzat amb marques i personal així com tancat a l’accés de vehicles considerats de transit per els responsables de l’organització. Es situaran un punt d’avituallament d’aigua en el kilòmetres 3,5  respectivament. L’organització es reserva el dret a fer qualsevol modificació del recorregut així com no garantitza que siga adequat per a la participació amb caira de rodes o altres extensions ortopèdiques per alguns possibles desnivells.

4- CRONOMETRATGE: El cronometratge de la prova no es realitzarà mitjançant ningun sistema digitalitzat. L’assignació dels trofeus es basarà en l’ordre d’entrada dels corredors de cada categoria per la línia de meta on seran supervisat per els diferents responsables de l’organització.

5.- VEHICLES: Els únics vehicles autoritzats a seguir i accedir al recorregut de la prova son els designats per l’organització. Queda totalment prohibit seguir als corredors durant la realització de la prova en qualsevol tipus de vehicle que no siga de caràcter oficial prèviament autoritzat.

6.-  SEGURETAT: Tant la Policia Local com Protecció Civil s’encarregaran de la protecció i seguretat vial del circuit. Els serveis mèdics d’ambulància junt amb la col·laboració del voluntariat de la prova vetlaran per la seguretat i la integritat física de tots els participants.

7.- INSCRIPCIÓ: La inscripció te un cost material, que es cobrarà en l’aportació de 1 Kg de menjar amb finalitat purament solidaria, aquest es pot adquirir en els diferents comerços de la localitat. El període d’inscripció estarà obert durant la tarda del dia 21 de Juliol, mateix dia de la prova, on s’entregarà el dorsal assignat prèvia presentació del D.N.I, l’organització es reserva el dret d’assignar lliurement l’ordre de la numeració dels dorsals. Aquest període finalitzarà 15 min. abans aproximadament del inici de la prova única o al límit de 600 participants.

8.- CONDUCTA: L’organització es reserva el dret d’impedir la participació o la deguda desqualificació als corredors que mostren comportaments antiesportius, violents o que impedeixquen el benestar de la resta de participants així com el desenvolupament correcte de la prova. També seran sancionats aquells que falsegen dades personals durant la inscripció o que no completen el recorregut íntegre del circuit. Aquests fets podran ser comunicats a la resta d’organitzacions de carreres pròximes dins del àmbit provincial.

 

9.- CATEGORIES: La categoria de cada participant queda determinada en aquest punt.

1ª CATEGORIA (GENERAL): 18 fins als 34 anys, ambdós inclosos. També s’inclouen als menors que puguen participar baix les condicions del punt 2.

2ª CATEGORIA (VETERÀ): A partir dels 35 anys (inclòs) sense límit d’edat participatiu.

3ª CATEGORIA (LOCAL): Seran considerats locals aquells nascuts o empadronats  al municipi de Rafelguaraf,  prèviament acreditada aquesta situació mitjançant document oficial D.N.I.

Les categories anteriors estaran diferenciades per sexe masculí i femení i definides per any de naixement.

10.- TROFEUS/PREMIS: L’organització repartirà els diferents trofeus a les distintes categories seguint aquests criteris.

                -Trofeu als 3 primers classificats de CATEGORIA GENERAL (Masculí/Femení)

                -Trofeu als 3 primers classificats de CATEGORIA VETERANA (Maculi/Femení)

                -Trofeu als 3 primers classificats de CATEGORIA LOCAL (Masculí/Femení)

- Tota persona inscrita tindrà dret a gaudir del serveis i recursos facilitats per l’organització així com aquells productes que puguen ser obtinguts per a l’entrega en la cursa així com fruits, refrescs i possiblement algun obsequi.

11.- SERVEIS AL PARTICIPANT: L’organització inclourà servei mèdic mòbil en una ambulància durant la celebració de la prova, també habilitarà als participants servei de vestuari i dutxes situats en la Piscina Municipal a 100m de la línia de meta i s’habilitarà una zona de pàrquing gratuït ubicada al pati de l’escola municipal a 250m de la meta.

12.- RECLAMACIONS: Les reclamacions o possibles impugnacions son competència del Comité Organitzatiu de la prova al qual se li presentaran de forma verbal per al anàlisi i posterior veredicte en un termini de 15 minuts després de donar-se per finalitzada la prova. Les decisions d’aquest comitè son de caràcter inapel·lable.

13.- METEOROLOGIA: Les inclemències meteorològiques no seran obstacle per a la realització de la prova on l’organització de la cursa es reserva el dret de suspendre-la o modificar-la sempre que es considere que l’oratge o les condicions meteorològiques siguen un risc potencial per a la integritat dels participants.

14.- ASEGURANÇA: L’organització disposa d’una assegurança d’accident esportiu així com de Responsabilitat Civil  que cobreix l’itinerari per on transcorrerà l’única prova, limitada exclusivament als inscrits prèviament baix les condicions del punt 7 que participen amb el pitral visible i durant la realització de la mateixa. En ningun cas l’assegurança cobreix als participants que no figuren com a inscrits així com els desplaçaments per arribar al municipi o sortir del recorregut preestablert. La participació de forma extraoficial sense prèvia inscripció de manera voluntària per part de qualsevol persona desvincula totalment l’organització i els seus col·laboradors de la responsabilitat davant de qualsevol situació de risc o dany que es puga sofrir en l’àmbit de la cursa.

15.- RESPONSABILITATS: L’organització declina totes les responsabilitats de possibles danys que els corredors puguen sofrir o ocasionar a terceres persones tant de caràcter físic o moral durant la prova com a conseqüència de sofriment, lesions, imprudències o negligències. Cada participant accepta ser consegüent dels riscos de la practica del deport davant els seus límits i condicions físiques i fisiològiques, no patint cap malaltia que supose una incapacitació per participar i es fa responsable dels danys que poguera ocasionar-se durant la participació en la cursa. Serà obligatori presentar la documentació pertinent en cas de que l’organització ho demanés per a qualsevol tràmit o comprovació.

16.-DADES I DRETS AUDIOVISUALS: La participació en la prova suposa el consentiment d’entregar les dades personals per a la inscripció prèvia que seran recollides en uns fulls per al correcte desenvolupament de la prova, aquestes dades es tractaran segons l’article 5 de la llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, a mes, els inscrits i qualsevol persona que accedeixca al circuit durant  la prova cedeixen de manera indefinida a l’organització el dret de reproduir les imatges i arxius audiovisual obtesos eixe dia en qualsevol mitja de comunicació tant siga premsa, Internet, radio o televisió.

 

17.- CONFORMITAT I ACCEPTACIÓ: La participació en l’edició de la prova en format de cursa suposa la declaració de la lectura d’aquest reglament així com l’acceptació de tots els punts i normes presentats anteriorment, aquest inclòs. El participant declara i reconeix que es sabedor de les seues condicions físiques i fisiològiques, no patint cap tipus de malaltia o limitació que supose un risc per a la seua persona durant la participació en la prova, eximint de tota responsabilitat a l’organització o a entitats voluntàries i col·laboradores davant de qualsevol accident o lesió que poguera patir abans, durant i després de la practica esportiva. A mes, l’acceptació d’aquest reglament obliga a renunciar a qualsevol acció legal en contra de les entitats i persones considerades com a organització de la prova. Davant de qualsevol dubte prevaldrà el criteri de l’organització i per allò que no estiga contemplat en aquest reglament s’aplicarà la normativa I.A.A.F, la de la Real Federació Espanyola d’Atletisme i la de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana.

Font de la informació: 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31