Ajuntament

PLA D’INVERSIONS FINANCERAMENT SOSTENIBLES
18/11/2015

PLA D’INVERSIONS FINANCERAMENT SOSTENIBLES

L’equip de govern de l’Ajuntament de Rafelguaraf, ha proposat a la Diputació de València que incloga 3 projectes en el Pla d’Inversions Financerament Sostenibles. Amb este pla, l’Ajuntament de Rafelguaraf podrà invertir 87.044 euros en projectes.

L’ Ajuntament de Rafelguaraf va a invertir en:

·                    L'execució dels treballs necessaris per a la substitució de vàlvules avariades en la xarxa d'aigua potable, per tal d'evitar que cada vegada que tinguem un rebentó s'haja de tallar l'aigua a tot el poble. D'esta manera només es tallarà el sector on estiga el problema i la resta de la població podrà tindre aigua.

·                    Pavimentació del carrer Barxeta i una part de la Plaça de l'Església, així com re asfaltat d'un camí en la partida del Girambell. Hem considerat que eren dels que més falta els feia, i som conscients que tinguem més carrers i carreteres que també necessiten arreglar-se, però com tots a una no pot ser, ho farem, poc a poc, en els pròxims exercicis amb les subvencions que puguem arreplegar.

·                    També es realitzarà la modificació de la paret de rebot de la pista de frontó municipal, i la construcció d'una paret de separació entre el camp de futbol i el poliesportiu. Ara tinguem un equip de frontó federat i alçar la paret era precís per a complir amb la normativa de la federació i que pogueren continuar jugant.

Este Pla d’Inversions Extraordinàries de la Diputació de València s’ha portat endavant gràcies al romanent de la institució que s’ha repartit proporcionalment entre tots els pobles de la província, no com abans que casualment anaven la gran part dels diners als pobles governats pel PP.

 

Malgrat els terminis ajustats que va determinar la Diputació per a sol·licitar la subvenció, tant l’equip de govern com l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament han treballat intensament, per poder enviar tota la documentació a temps.

 

L’equip de govern, hem presentat els projectes anteriors, perquè pensem que són de primera necessitat i a més a més, estes propostes les dúiem en el nostre programa electoral.

 

L’Ajuntament de Rafelguaraf vol apropar els ciutadans a la presa de decisions. Per això vol dur a terme un procés de participació ciutadana en les inversions del pressupost municipal de 2016, que posarem en marxa en uns dies.

 

D’esta manera, el govern local podrà conèixer les prioritats de les nostres veïnes i veïnes i tindre en compte les seues propostes per a l’elaboració de les inversions que es realitzen al proper exercici pressupostari.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31